QUI SOM?

La Fundació Lluita contra les Infeccions és una entitat sense ànim de lucre dedicada a la recerca clínica, el tractament i la cura de les malalties infeccioses, causades per microorganismes patògens com bacteris, virus, paràsits o fongs →

LA NOSTRA HISTÒRIA

Naixem el 1992 per fer front a una pandèmia, la del VIH, atenent les persones afectades i promovent una recerca clínica pionera que salvava vides. Durant aquests anys el coneixement adquirit sobre el sistema immunitari, que és el que queda afectat pel VIH, ens ha permès abordar les malalties infeccioses en tota la seva dimensió.

El pas del temps ens indica que les infeccions són un risc inevitable en el món que vivim, i que el futur és totalment impredictible. Queda molt camí per recórrer.

La lluita continua!

LES PERSONES DARRERE L’EQUIP DE LLUITA

Actualment som més de 150 professionals lluitant per combatre les malalties infeccioses.

COM FINANCEM ELS NOSTRES PROJECTES?

Del total dels ingressos obtinguts l’any 2022, el 51% pertanyen a donacions privades, el 29% a serveis de caràcter extern que ofereix la Fundació i el 20% restant pertany a beques i ajudes d’organismes oficials o administracions locals. Tots aquests recursos garanteixen la independència de la Fundació Lluita contra les Infeccions.

IGUALTAT, DIVERSITAT I INCLUSIÓ

Estem compromesos amb la igualtat d’oportunitats i oferim els recursos necessaris per continuar avançant cap a una societat inclusiva i no estigmatitzant.

Saber-ne més →

TREBALLA AMB NOSALTRES

Vols formar part de l’equip? Consulta les ofertes al nostre portal o envia’ns el teu currículum a [email protected]

SUMA’T AL CLUB DE LA LLUITA!

Necessitem el teu suport per continuar portant a terme una recerca clínica independent amb l’objectiu de tractar i curar les persones que pateixen una malaltia infecciosa.