Patronat

Com a fundació, la Fundació Lluita contra les Infeccions compta amb el patronat com a òrgan superior de govern. Aquest està format per:

Bonaventura Clotet Sala

President

President de la Fundació Lluita contra les Infeccions i Director de l’Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa

Llicenciat en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Doctorat l’any 1981 gràcies a la seva recerca sobre malalties autoimmunes. El 2021 va obtenir el més alt reconeixement en recerca a Catalunya amb el «Premi Nacional de Recerca de Catalunya».

Guillem Sirera Jiménez

Secretari

Metge adjunt del Servei de Malalties infeccioses de l’Hospital Germans Trias

Llicenciat en Medicina i Cirugia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Doctorat l’any 1993 gràcies a l’estudi del l’anàlisi pronòstic dels pacients afectats per la sida a l’Hospital Germans Trias de Badalona. Ha desenvolupat tasques de recerca i assistència de la infecció pel VIH i pel virus del papil·loma humà VPH.

Jan Andreu Masramon

Vocal i Relacions institucionals

CEO i propietari d’Andge Investments. Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Barcelona.

Part del seu temps el dedica a oferir el seu suport a iniciatives amb impacte social i cultural, com la Fundació Lluita contra les Infeccions o com a patró del festival Temporada Alta.

És membre actiu d’organitzacions empresarials com el Fòrum Carlemany i Barcelona Global. També és un dels socis fundadors de la productora Funicular Films.

Jordi Ara del Rey

Vocal

Gerent Territorial de l’àrea Metropolitana Nord, ICS.

Doctor en medicina i cirurgia per la Universitat de Barcelona. Especialista en nefrologia i màster en direcció d’institucions sanitàries per la Fundació Doctor Robert de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Jordi Barceló Traserra

Vocal

Director General de l’empresa OPYCE S.A

Format en Ciències Empresarials a la Universitat de Vic i PDD a IESE.

Actualment membre de la Junta del Grup de Desenvolupament de Directius i Empresaris (GDE).

Leopoldo Biete Amores

Vocal

Ex Gerent Laboratoris SEID

Format en administració d'empresa. EDIC per Esade.

Miquel Jordà Costa

Vocal

CEO i propietari d’Eurofirms Group

Enginyer Agrònom per la Universitat Politècnica de Catalunya i MBA per IESE Business School.

Lola Mitjans Perelló

Vocal

Promotora cultural

Impulsora del Museu d’Art Contemporani de Catalunya (MACBA) i Creu de Sant Jordi.

Actualment és Presidenta d’Honor de l’Associació d’Amics del Museu de Dalí.

Roger Paredes

Vocal

Cap del Servei de Malalties Infeccioses de l’Hospital Germans Trias i Director Científic de la Fundació Lluita contra les Infeccions

Metge especialista. Doctor en Medicina. Amb formació predoctoral al Brigham and Women's Hospital Harvard Medical School. La seva línia de recerca inclou la genòmica microbiana en diferents perfils de pacients. És professor associat de Medicina de la UAB vinculat al Màster en Tractament i Patogènesi de la Sida i coresponsable del mòdul clínic.

Montserrat Pinyol Pina

Vocal

Sòcia fundadora del bufet Comas & Pinyol Advocats

Llicenciada en Dret a la Universitat Autònoma de Barcelona especialitzada en dret civil en matèria de dret immobiliari i de la construcció.

Actualment és presidenta d’Honor de la Mútua dels Advocats (Alter Mútua), vocal de l’Observatori de Dret Privat de Catalunya de la Comissió de Codificació i membre de la comissió d’experts per debatre l’ordenança municipal de les terrasses de la ciutat de Barcelona.

Gemma Recoder Miralles

Vocal

Sòcia fundadora i directora de SUNMUSIC

Formada a l’Aula de Música Moderna i Jazz de Barcelona i a la Berklee College of Music de Boston.

Actualment membre del consell assessor: d’Adolescents.cat, Museu Nacional d’Art de Catalunya i per la cultura i la llengua de la Corporació Catalana d’Audiovisuals.

Anna Veiga Lluch

Vocal

Professora Associada del Departament de Ciències de la Salut i de la Vida de la Universitat Pompeu Fabra

Llicenciada en biologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i doctora en biologia per la mateixa universitat.

També és directora de la Fundación Probitas i directora del Banc de Línies Cel·lulars de Barcelona i cap del grup d’investigació en Teràpies avançades amb cèl·lules mare pluripotents en el Programa de Medicina Regenerativa de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge.