Tornar a actualitat

Mobile World Capital Barcelona i la Fundació treballaran conjuntament en projectes de tecnologia i salut

08/04/2021
Mobile World Capital Barcelona i la Fundació treballaran conjuntament en projectes de tecnologia i salut

La FLS, amb el nostre president Dr. Bonaventura Clotet, i Mobile World Capital Barcelona, representada pel seu CEO Carlos Grau, han signat un acord de col·laboració per treballar de forma conjunta en el desenvolupament de diferents projectes conjunts en àmbits relacionats amb la tecnologia i la salut.

L’objectiu d’ambdues entitats és dissenyar nous projectes en temes com la telemedicina i la tecnologia relacionada amb el desenvolupament de solucions integrals orientades a la Internet of Things Mèdic (IoTM). La tecnologia de dades i la intel·ligència artificial per a l’explotació de sistemes d’informació en àmbits com la prevenció, tractament i modelat de solucions; i tecnologies de xarxes intel·ligents (com el 5G) per a la seva aplicació en models assistencials i sanitaris i la millora de la sanitat digital.

Carlos Grau, CEO de Mobile World Capital Barcelona, ha assenyalat que “durant tota aquesta crisi sanitària s’ha demostrat que la tecnologia té, i encara en tindrà més en el futur, un paper primordial per fer front a emergències i afrontar els canvis constants a què se sotmet la societat actual. El sector de salut té un llarg camí per recórrer en aquest sentit. La col·laboració amb la FLSens ajudarà a crear sinergies i impulsar projectes i iniciatives que puguin ajudar-nos a avançar en aquest àmbit”.

El Dr. Bonaventura Clotet, president de la FLS, ha destacat que “una de les moltes lliçons que ens deixa la situació de crisi que vivim arrel de la COVID-19 és que la tecnologia ha d’estar al servei de les persones i que un àmbit especialment crític en aquest sentit és el de la salut. La pandèmia ha posat de manifest la necessitat d’uns serveis de teleassistència i telemedicina a l’alçada de les circumstàncies. Amb aquesta col·laboració amb Mobile World Capital Barcelona fem una aposta per emprendre noves solucions tecnològiques mirant pel benestar de la ciutadania i garantir un sistema sanitari de qualitat ”.

Notícies relacionades