Tornar a actualitat

Ens sumem al festival VIDA per fer arribar el nostre coneixement científic a la societat

09/07/2024
Ens sumem al festival VIDA per fer arribar el nostre coneixement científic a la societat

El passat cap de setmana vam formar part del VIDA, un festival de música que se celebra anualment a Vilanova i la Geltrú, i que esdevé una combinació de bona música en un entorn idíl·lic. Iniciat el 2014, el festival s’ha convertit en un dels esdeveniments musicals més destacats a Catalunya.

Des de la Fundació Lluita contra les Infeccions vam poder assistir a la zona del Market del VIDA festival amb un estand propi des d’on vam fer divulgació dels nostres projectes de recerca. Alhora, vam animar a les persones que s’hi acostaven a participar en el nostre «infecciòmetre» perquè fossin conscients del seu coneixement sobre les Infeccions de Transmissió Sexual (ITS). Tots els participants s’emportaven un premi com a agraïment per a la seva col·laboració. També vam tenir l’oportunitat de vendre alguns dels nostre productes solidaris, entre els quals la col·lecció PRIDE, que va tenir un gran èxit entre el públic del VIDA.

Van ser tres dies de música i divulgació científica que ens van permetre sortir de la Fundació i apropar-nos a les persones per fer-los arribar el nostre coneixement.

Finalment, volem agrair al festival l’oportunitat de formar part d’aquest gran esdeveniment musical i a tots i totes les persones que ens vau visitar per oferir-nos el vostre suport!

Notícies relacionades