Tornar a actualitat

Eurofirms renova l’acord de col·laboració amb la Fundació Lluita contra les Infeccions

05/07/2022
Eurofirms renova l’acord de col·laboració amb la Fundació Lluita contra les Infeccions

Eurofirms Group, primera empresa espanyola de Recursos Humans, renova l’acord de col·laboració amb la Fundació Lluita contra les Infeccions amb una donació solidària de 30.000€ per continuar investigant sobre les malalties infeccioses.

Gràcies a la confiança que empreses com Eurofirms destinen a la Fundació Lluita contra les Infeccions, el nostre projecte pot seguir el seu recorregut investigant sobre la prevenció, el diagnòstic i el tractament de les malalties infeccioses.

La renovació de l’acord l’han materialitzat el director general del Grup Eurofirms, Miquel Jordà, i el president de la Fundació, el doctor Bonaventura Clotet.

Eurofirms Group

Eurofirms Group és la primera empresa espanyola de recursos humans, quarta del sector a Espanya, i reconeguda per The Financial Times com una de les 1.000 empreses amb més creixement d’Europa. Amb un volum de facturació de 500 milions d’euros el 2021 i una xarxa de prop de 150 delegacions a Espanya, Portugal, Itàlia, Xile i els Països Baixos, la companyia compta amb una àmplia cobertura geogràfica i una alta qualitat de servei per als clients.

El model de negoci d’Eurofirms Group passa per ser una empresa tecnològica i compromesa amb les persones, prioritzant el lideratge per valors, una de les raons per les quals la companyia s’ha convertit en un referent de qualitat al sector dels recursos humans, i consolidant un model empresarial propi que posa les persones i el seu benestar en primer lloc per obtenir els millors resultats.

Eurofirms ETT, Claire Joster, Selection, Inneria, CornerJob i Talent Savior són les marques que formen part d’Eurofirms Group, a través de les quals ofereix els serveis de treball temporal, selecció de personal, externalització, formació i desenvolupament, outplacement i normalització de la discapacitat, aquest darrer dut a terme a través de la Fundació Eurofirms.

Eurofirms, que manté un ferm compromís amb el benestar de les persones a la societat amb l’objectiu de construir un món millor, reafirma la seva responsabilitat social amb aquesta acció solidària i continuarà contribuint en un futur per ajudar a erradicar, per fi, les malalties infeccioses i immunes.

 

Notícies relacionades