Tornar a actualitat

L’espai Taste of Christmas de la Roca Village ofereix un lot solidari amb la Fundació

26/11/2022
L’espai Taste of Christmas de la Roca Village ofereix un lot solidari amb la Fundació

Dissabte 26 de novembre, La Roca Village i la Fundació Lluita contra les Infeccions van tornar a unir-se amb l’objectiu de recaptar fons per a la investigació del VIH, uns dies abans de l’1 de desembre, Dia Mundial de la Sida. Fa 30 anys que la Fundació lidera la investigació contra el VIH, període durant el qual s’ha posicionat com una organització líder internacional en la investigació, assistència, tractament i cura de les malalties infeccioses.

A La Roca Village, i durant tot el dissabte, nombroses cares conegudes i amics de les dues organitzacions van cedir una hora del seu temps per atendre els clients de la boutique gourmet Taste of Christmas amb l’objectiu de recaptar fons. El doctor Bonaventura Clotet, president de la Fundació Lluita contra les Infeccions i Elena Foguet, Business director de Value Retail, van inaugurar la jornada a la boutique, que va destinar les vendes del dia, així com les del pack solidari que estarà disponible durant tot el Nadal a l’establiment, a diferents programes de recerca de la Fundació: VIH/sida, la síndrome de la COVID persistent o la verola del mico, entre d’altres.

Enguany, a aquesta iniciativa s’hi ha afegit una altra de les botigues de La Roca Village, Eleven, la primera joieria dedicada exclusivament a l’home, que donarà una part dels beneficis de les vendes de les seves joies en plata, cuir i pedres semiprecioses de color vermell.

Aquest tipus d’iniciatives, estan incloses com a part del programa de compromís amb la societat DO GOOD de The Bicester Collection, i serveixen per continuar fomentant els microdonatius. Per això, La Roca Village ampliarà els canals de donació habilitats per la Fundació a les seves plataformes digitals.

Notícies relacionades