Tornar a actualitat

Com t’afectaran les infeccions del futur?

11/10/2023
Com t’afectaran les infeccions del futur?

Cada any moren milions de persones a tot el món víctimes de malalties infeccioses. La covid-19 és només un exemple d’aquesta amenaça, que tan sols podem combatre amb més recerca.

Cal prevenir abans que curar

Els millors experts en infeccions liderats pel Dr. Bonaventura Clotet, t’explicaran com prevenir les infeccions del futur en un acte obert al públic i gratuït.

Presentació i actuació

L’acte serà presentat per la periodista Helena Garcia Melero i comptarà amb l’actuació de l’humorista Carles Sans.

Vull inscriure-m’hi!

Les malalties infeccioses són la primera causa de mort al món. Des de la Fundació Lluita contra les Infeccions et convidem a aquest esdeveniment on compartirem amb tu informació clau perquè puguis fer front a les infeccions del futur.

 

 

 

EVOLUCIÓ DE LES INFECCIONS EXISTENTS. Els virus i les bactèries poden evolucionar amb el temps i desenvolupar noves soques com és el cas de la covid-19. Què haig de saber?

 

 

 

 

INFECCIONS DE TRANSMISSIÓ SEXUAL. L’augment desmesurat de les Infeccions de Transmissió Sexual ens posa en alerta. Estem davant d’una nova pandèmia?

 

 

 

 

VIH. El 2020 hi havia aproximadament 38 milions de persones vivint amb VIH a tot el món. Quins són els reptes que planteja aquest virus en l’actualitat?

 

 

 

 

RESISTÈNCIA ALS ANTIBIÒTICS. La resistència als antibiòtics és un problema creixent i preocupant. Com ens pot afectar?

 

 

 

 

COVID-19. Una vegada superada la pandèmia de la covid-19, ara, el repte és trobar la cura per a la covid persistent. En quin punt estem?

 

 

 

 

VIATGES INTERNACIONALS. La globalització i l’increment creixent de viatges internacionals afavoreixen l’aparició d’infeccions adquirides en un país i diagnosticades en un altre. Les hem de témer?

 

 

 

 

L’esdeveniment tindrà lloc el dijous, 30 de novembre a les 19 h al CCIB – Centre de Convencions Internacioal de Barcelona.

Si vols fer efectiva la teva inscripció gratuïta pots fer-ho clicant aquest enllaç.

Notícies relacionades