Tornar a actualitat

Participar a l’estudi REMAIN té premi!

01/03/2023
Participar a l’estudi REMAIN té premi!

Entre totes les persones que participin a l’estudi REMAIN durant els mesos de febrer i març sortejarem una nit a l’Hotel Axel de Barcelona o Madrid i un sopar per a 6 persones al restaurant Nikkei 103 de Barcelona o a un restaurant de Madrid. L’estudi té com a objectiu conèixer els factors de risc de la mpox i el nivell d’eficàcia de la vacuna.

Si compleixes els criteris i desitges participar en l’estudi, et pots inscriure aquí i optar al premi!

Bases del concurs:

1 – Participants

Persones que completin el qüestionari basal de l’estudi REMAIN durant els mesos de febrer i març del 2023 (fins al dia 01/04 a les 00.00). Únicament aquells participants el qüestionari basal dels quals sigui vàlid participaran en el sorteig.

2 – Premis

1) Una nit d’hotel a Hotel Axel Barcelona o Axel Madrid. La data l’escollirà el guanyador/a en funció de la disponibilitat de l’hotel que esculli. El guanyador/a decidirà lliurement si voleu anar a l’hotel de Barcelona o Madrid.

2) Un sopar per a 6 persones al restaurant Nikkei 103 de Barcelona o a un restaurant de Madrid per valor de 300 €. La data l’escollirà el guanyador/a segons la disponibilitat del restaurant. El guanyador/a decidirà lliurement a quin restaurant vol anar-hi, i quins són els seus acompanyants per al sopar.

3 – Sorteig

Es farà el dia 03/04 pels investigadors de l’estudi. Es faran dos sorteigs, un per a la nit d’hotel i un per al sopar. El guanyador del primer sorteig no podrà guanyar el segon. Es comunicarà per correu electrònic als guanyadors el premi que els ha tocat. Si no fos possible contactar amb els guanyadors a 48 h, es repetiria el sorteig.

Per a més informació sobre l’estudi clica aquest enllaç.

Notícies relacionades