Tornar a actualitat

150 persones participen en una sessió de Ioga Solidari per fer front a les malalties infeccioses

19/02/2024
150 persones participen en una sessió de Ioga Solidari per fer front a les malalties infeccioses

La Fundació Lluita contra les Infeccions i YogaOne s’ha unit per organitzar una sessió de ioga solidari amb l’objectiu d’obtenir fons per a la recerca científica contra les infeccions, quarta causa de mort per malaltia al món. De fet, aquestes malalties poden afectar qualsevol persona i tothom en patirà més d’una al llarg de la seva vida.

La sessió ha estat conduïda per Jordi Canela, també conegut com a Om Ram que ha portat a terme una pràctica de Slow Vinyasa, estil que fomenta la fluïdesa corporal de manera suau i conscient, brindant l’oportunitat d’experimentar el moviment de manera senzilla però alliberadora. Om Ram és cofundador de YogaOne i professor de diferents estils de ioga.

L’acte ha comptat amb la col·laboració de l’Hotel W que ha ofert els seus espais amb vistes al mar per a portar-hi a terme la sessió. Alhora, Hidden Coffee Roasters ha ofert cafè a tots els assistents.

En definitiva, ha estat una jornada saludable en què els assistents han gaudit d’una pràctica de ioga de la mà d’un dels grans experts en la matèria i amb un objectiu solidari: oferir recursos per avançar en la recerca de les infeccions.

Notícies relacionades