Tornar a actualitat

La festa temàtica i LGTBIQ+ més multitudinària dels diumenges se suma a la nostra recerca

22/05/2024
La festa temàtica i LGTBIQ+ més multitudinària dels diumenges se suma a la nostra recerca

Chocochurros és una festa multitudinària que té lloc a la sala Apolo de Barcelona i que és icònica pel col·lectiu LGBTIQ+. Es tracta d’un gran moment de festa divertida on les persones que hi assisteixen s’ho passen pipa, ballant al ritme dels millors temes discotequers de tots els temps i envoltats d’artistes que fan gaudir al màxim a tothom. De fet, sortir de festa els diumenges està de moda gràcies a la festa Chocochurros!

En aquesta ocasió la solidaritat serà la gran protagonista del show, ja que part de la recaptació de les entrades de l’esdeveniment anirà destinada a col·laborar amb la recerca de la nostra Fundació.

Així doncs, el pròxim diumenge 9 de juny de 17 h a 6 h us esperem a tots a la trobada «Verano Mix Solidari» en què cada entrada anirà destinada a impulsar la recerca contra les infeccions.

A més a més, la Fundació Lluita contra les Infeccions hi serem presents amb un punt informatiu on tothom qui ho desitgi podrà contestar el nostre infecciometre i conèixer el seu grau de coneixement sobre les Infeccions de Transmissió Sexual. Alhora, la festa chocochurrera comptarà amb la presència del nostre investigador Oriol Mitjà, cap de secció d’Infeccions de Transmissió Sexual de la Fundació i metge de l’Hospital Germans Trias, qui agrairà als assistents la seva col·laboració amb el nostre projecte.

Suma’t a la festa més «petarda» i divertida dels diumenges a Barcelona i ajuda’ns a fer front a les infeccions!

Compra la teva entrada aquí!

No pots assistir a la festa però t’agradaria fer un donatiu?

Si ja tens un compromís per aquell dia, som molt conscients que el 9 de juny Barcelona estarà plena d’esdeveniments!, t’animem a que ens puguis fer arribar la teva solidaritat amb un donatiu puntual.

Fes clic a l’enllaç i uneix-te al club de la lluita contra les malalties infeccioses!

 

Notícies relacionades