Tornar a actualitat

Servei d’enviament de la medicació a domicili

14/06/2022
Servei d’enviament de la medicació a domicili

La Fundació Lluita contra les Infeccions ofereix un servei d’enviament de la medicació a domicili exclusiu per a socis.

Segueix els passos següents:

 1. Fes-te soci de la Fundació per un mínim de 10€ al mes.
 2. Si ja ets soci, pots fer la primera comanda enviant un mail a [email protected] sol·licitant fer ús del servei i facilitant nom i cognoms, número d’història clínica, adreça completa i telèfon.
 3. T’enviarem credencials perquè puguis fer les pròximes comandes a través de la web med.flsida.org.

Com funciona el servei?

 • Fes la comanda de medicació sempre amb antelació: entre 7 i 10 dies abans de la data de dispensació.
 • Un cop et confirmem que hem rebut la teva comanda, la rebràs en 2-3 dies feiners a l’adreça que ens hagis facilitat via MRW.
 • Les entregues es fan de dilluns a divendres, de 9h a 14h i de 16h a 19h.
 • Caldrà que abonis en efectiu les despeses de lliurament al missatger (entre 5 i 10 € si és a la Península, 23 € aproximadament si l’enviament es fa a Balears o Canàries).

Preguntes freqüents

 • Puc fer ús del servei si no soc soci de la Fundació? El servei és només per a socis de la Fundació (persones que facin aportacions a partir de 10 € mensuals).
 • Per què he de fer una aportació periòdica com a soci si ja pago les despeses d’enviament? Amb la teva aportació periòdica ens ajudes a finançar el servei: atenció als usuaris, gestió de comandes personalitzada, sistema informàtic, recollida de la medicació al servei de farmàcia, preparació dels paquets i enviaments, gestió d’incidències, etc. A més, com a soci, també estàs donant suport als projectes de recerca que es desenvolupen des de la Fundació.
 • Amb quina antelació puc demanar la medicació? Et recomanem que facis les comandes amnb previsió per no quedar-te sense medicaments entre 7 i 10 dies abans de la data de dispensació. En casos excepcionals en que calgui una antelació superior als 10 dies, es pot sol·licitar al servei de farmàcia de l’hospital que valori la situació.
 • Puc demanar medicació per a més d’una persona? El servei permet agrupar medicació per a diverses persones amb una adreça de lliurament comuna, però és necessari que totes elles siguin sòcies de la Fundació.

Per a qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb [email protected].

Notícies relacionades