Tornar a actualitat

Felicita el Sant Jordi amb una postal que cura

12/04/2024
Felicita el Sant Jordi amb una postal que cura

La llegenda de Sant Jordi diu que hi havia un drac terrible que tenia atemorida la població. Tenia la facultat de caminar, volar i nedar i amb les seves alenades enverinava l’aire.  

En la nostra lluita contra les malalties infeccioses ens hem trobat amb molts dracs a vèncer, però aquest any volem dedicar aquesta campanya de Sant Jordi a un dels que potser està passant més desapercebut: la COVID persistent.  

Es calcula que un 10% de les persones que han passat la COVID-19 tenen COVID persistent, una malaltia que impossibilita tenir una vida normal. Gràcies a la recerca, cada cop estem més a prop de trobar un tractament per curar-les. Per a la Fundació Lluita contra les Infeccions això és una prioritat i hem fet passos molt destacats en el diagnòstic i tractament de la malaltia.  

Per poder avançar encara més ràpid, necessitem donar visibilitat a aquesta infecció i invertir encara més en investigació. Per això, aquest any proposem a tothom enviar una postal solidària des d’aquest aplicatiu 

Es molt senzill: cal escollir un dels tres models de postal que hem realitzat en col·laboració amb la il·lustradora Ester Parera. Rebràs la postal escollida per correu electrònic perquè la comparteixis amb totes les persones solidàries a qui vols desitjar un bon Sant Jordi. Si vols, podràs fer un donatiu que anirà destinat al 100% als nostres projectes de recerca en COVID persistent.  

Et necessitem per lluitar contra el drac silenciós de la COVID persistent! 

Notícies relacionades