Tornar a actualitat

La Gala Solidària People in Red serà presentada per Andreu Buenafuente amb les actuacions de Rozalén i La Fura dels Baus

05/04/2024
La Gala Solidària People in Red serà presentada per Andreu Buenafuente amb les actuacions de Rozalén i La Fura dels Baus

Després de l’èxit de convocatòria i recaptació de la passada edició, el proper dilluns 6 de maig torna la festa solidària People in Red que organitza la Fundació Lluita contra les Infeccions. L’acte tindrà lloc al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), a Barcelona, espai emblemàtic de la People in Red en darreres edicions.

L’esdeveniment, presentat de nou per l’humorista i presentador Andreu Buenafuente, acollirà el major número de persones convidades en les darreres gales, ja que un total de 800 persones d’empreses patrocinadores, institucions i personalitats del món social, cultural i de l’esport del país es reuniran per fer front a les malalties infeccioses. Buenafuente, juntament amb l’equip d’El Terrat (The Mediapro Studio), serà l’encarregat de liderar l’espectacle abans del sopar, que comptarà amb col·laboracions de músics i humoristes sorpresa. Una vegada finalitzat el sopar de gala tindrà lloc l’actuació de la cantant Rozalén, una de les principals veus de la nova cançó d’autor i que acumula distincions tan rellevants com quatre discs d’Or, dos de Platí, un Goya, el Premi Nacional de Músiques Actuals 2021 i tres nominacions als Latin Grammy.

Una de les novetats d’enguany serà la col·laboració de La Fura dels Baus, companyia teatral catalana i de prestigi internacional que, durant l’aperitiu, dirigirà un espectacle únic que comptarà amb la participació de 40 ballarins de l’Institut del Teatre de Barcelona.

El xef amb estrella Michelin Nandu Jubany, juntament amb tot l’equip de Jubany Events, assumiran de nou la direcció gastronòmica de la People in Red, i oferiran als assistents una experiència gourmet exclusiva i plena d’espectacle. A més, el Dj Fede Sardà amenitzarà la vetllada ben entrada la nit amb els còctels del premiat Manel Vehí. L’escenografia, un any més, estarà dirigida per Toni Seguí.

La finalitat d’aquesta cita solidària és la recollida de fons per la Fundació Lluita contra les infeccions, que en l’actualitat afronta els principals reptes que suposen les malalties infeccioses des de sis grans àrees de coneixement: VIH, covid-19, infeccions de transmissió sexual, salut internacional, infeccions en pacients immunocompromesos i bacterianes greus.

Per participar-hi, tots els presents s’han hagut de registrar a www.peopleinred.com i fer un donatiu a la Fundació Lluita contra les Infeccions.

Notícies relacionades